18 de jul. 2009

ACLARIMENTS RELATIUS A DIADA DEL WP DEL PROPER DIA 23 DE JULIOL


BENVOLGUTS PARES I MARES:

La diada del waterpolo és un esforç que fem els pares i mares del club amb l`únic objectiu que tots i totes els que estimem el waterpolo tinguem l'oportunitat de compartir una bona estona tots plegats: nois i noies esportistes, entrenadors i entrenadores; delegats, pares i mares... L'objectiu és passar-ho be, que tothom tingui un bon record, sobre tot els esportistes.
Aprofitarem per fer la diada del waterpolo el proper dia 23 de juliol, després de la finalització del torneig social (la inscripció de 6 euros pel torneig és per a fer front a les despeses del torneig i s'encarrega el club directament).
L'acte que serà molt senzill, s’assemblarà al de l'any passat: una presentació de tots els equips de waterpolo del club (entrega de medalla commemorativa i foto d'equip).
Després hi haurà un sopar en el Bar-Restaurant del club. Aquest any el format del sopar es el següent:

- hi haurà un menú per esportistes: entrepà + beguda + gelat - per un preu de 5 euros.
- pels adults (pares, entrenadors, esportistes màsters, primer equip , etc...) - el preu serà de 15,5 euros per persona. Consistirà en pica pica fred + beguda + plata de postres + café.



SAMARRETES:

Com l'any passat hem encarregat unes samarretes que podeu veure i reservar a la recepció del Club; el preu de la samarreta és de 12 euros. Com a novetat s'ha previst que hi hagi samarreta de noies.
La data límit per encarregar la samarreta és el DISSABTE 18 DE JULIOL.

Per als esportistes fins a la categoria cadet inclosa i els equips femenins, la compra de la samarreta inclou el tiquet del sopar esportista .



SOPAR:

Quan compreu la samarreta us donaran un tiquet (per bescanviar per una samarreta) i amb el que posteriorment en el bar podeu bescanviar també pels tickets del sopar dels esportistes.
Els esportistes que no vulguin comprar la samarreta poden comprar directament el tiket de sopar-esportista en el bar (5 euros)

Últim dia per bescanviar/comprar tiquets del sopar (adults i esportistes) : El dimarts 21 de juliol en el Bar


Counter Stats


MySpace Comments