22 d’abr. 2014

ELS BENJAMINS 8ns AL BCNWP under10

Nova edició del Torneig Benjamí BCN WP under10, organitzat pel CN Barcelona a les seves magnífiques instal·lacions i amb un èxit rotund tant esportiu (24 equips inscrits d'arreu de l'Estat Espanyol, així com de França, Itàlia i Alemanya), com organitzatiu.

La feinada dels companys del CN Barcelona ha permès als nostres joves esportistes viure una experiència competitiva, benentesa en el seu més ampli i positiu sentit, que de ben segur ajudarà a crèixer i formar-se esportiva i humanament a les noves fornades del WP a casa nostra.

Vuit partits en quatre dies i una meritòria vuitena plaça final que, un cop digerides les emocions del Torneig, donaran pas a un bon reguitzell de bons records, trobades amb Campiones del Món i moments compartits amb companys de la gran família del món aquàtic general i del WP en particular.


A tots els que heu assistit al Torneig i volgueu compartir les vostres fotos dels partits o de diferents moments, no dubteu en fer-ho.

Tampoc no podem, ni volem, oblidar-nos de tots aquells que heu dedicat el vostre temps en acompanyar i donar suport a l'equip, tant en aquest Torneig com cada dia.
Gràcies per fer-nos confiança i permetre'ns treballar en la formació esportiva i humana dels vostres menuts.


Tots junts fem el Centre,

Endavant MATARÓ!!