28 de des. 2014

CHRISTMAS CUP

Avui diumenge les Christmas Cup segueixen en joc.

Pels alevins, a Sabadell, els darrers resultats i a falta d'un partit per tancar la primera fase es troben líders del grup C.
La fase final, amb els dos millors equips de cada grup, es jugarà en horari de 12:45h, 14:15h i 15:45h fins a tenir una classificació de l' 1 al 8.

Els benjamins, a Molins de Rei,  tot i un inici convuls amb un malentès d'horaris generalitzat, han finalitzat la primera fase 2ns del grup D, classificant-se per la segona fase.
Aquesta fase final seguirà el mateix sistema que l'Aleví, jugant el·liminatòries entre els vuit millors equips del torneig, en horari de 12:00h, 12:45h i 13:30h.
Els Quarts de Final, en breu, els enfrontaran amb el CN Poble Nou.

***
Finalment els Benjamins van finalitzar la seva primera participació en un torneig d'aquesta magnitud en una molt meritòria 7a plaça final.
Els Alevins, per la seva banda, ja més curtidets en tornejos d'aquestes característiques, van acabar en el podi després de caure en una semifinal d'infart contra el campió, el CN Barcelona (resultat 5-6).
Així doncs, finalment 3rs i força satisfets del torneig en general.

Tornejos bonics de jugar i importants per anar agafant experiència competitiva i vivenciant moments que de ben segur recordarant amb els anys.

***


Vinga doncs, endavant MATARÓ!!