13 de nov. 2015

PREMI A L'ESPORTISTA AMB VALORS

Des de la Junta Directiva ens ha arribat aquesta notificació de la que ens fem ressó:


PREMI A L’ESPORTISTA AMB VALORS

Aquest any, a l’acte de presentació dels nostres equips i esportistes del dissabte de la propera setmana, 21 de novembre, s’estrenarà el Premi a l’Esportista amb Valors, reconeixement que el Centre vol institucionalitzar i lliurar cada any,  i que permetrà distingir aquell esportista de l’entitat que al llarg de la temporada, període o carrera esportiva, hagi demostrat tot una sèrie de qualitats, conductes, actituds, maneres de fer i relacionar-se que el fan mereixedor, al marge dels seus resultats esportius, d’una menció especial en un acte que reuneix tot el teixit esportiu federat del Centre.

Des del Centre volem posar en relleu que, tal i com diem més amunt, al marge dels resultats en les competicions dels nostres esportistes i equips, les actituds positives a l’hora de portar a la pràctica l’activitat esportiva de cadascun de nosaltres, en el nostre dia a dia i al llarg de tota una carrera, tenen una gran importància per nosaltres i són en definitiva els elements que ens permeten entrenar, competir i comportar-nos d’acord amb els objectius i finalitats més elevats d’aquesta pràctica.

Compromís, sentiment de pertinença, autoexigència, empatia amb els companys, tècnics i socis, auto disciplina, .... i tants d’altres, són valors que creiem hem de fomentar des de la Junta Directiva del Centre pel bé individual de tots nosaltres i pel bé col·lectiu de l’entitat.

Sabem que entre tots els nostres esportistes hi hauria força candidats a obtenir aquesta distinció, però l’objectiu és destacar-ne cada any el que considerem que reuneix el màxim de mèrits per a ser l’escollit.


Així que, quedeu informats, però fins l’acte de dissabte no us desvetllarem el nom i en mantindrem la sorpresa. No us ho perdeu!!!!



Endavant MATARÓ!