1 de març 2016

LaSirena CAU A BUDAPEST

Finalment no va poder ser.

Derrota clara (9-4) en el partit de tornada de Quarts de Final d'EuroLeague a la mítica piscina Alfréd Hájos de Budapest, davant d'un UVSE que portava la lliçó molt ben apresa del partit d'anada, on les jugadores de Florin Bonca havien brillat en un grandíssim partit, i on les hongareses van poder salvar un empat a 7 amb certa fortuna final.
A Budapest, una primera meitat molt contundent de l'equip amfitrió va marcar diferències en l'el·liminatòria, forçant les errades mataronines i fent molt de mal al contracop. Al descans llarg s'arribava amb un 6-1 poc esperançador, amb una portera local (recentment campiona d'Europa amb Hongria) molt entonada i crescuda.
Tot i així, LaSirena en la segona meitat va mostrar una imatge més sòlida, sobretot en l'apartat defensiu, i on novament vam poder tornar a veure aturades de mèrit de la nostra portera, l'Elizabeth Keeve. Més dificultats passàvem a davant, on només la jove Clara Cambray veia porteria, fins a 3 vegades durant el partit.
Intercanvi de gols en els darrers dos quarts (3-3), i una nova experiència al sarró per un equip que no vol deixar de crèixer.

Partits que han de servir d'aprenentatge per seguir fent crèixer l'equip, ja que això no acaba aquí. Tot i no poder jugar la final d'EuroLeague, la següent fita europea serà la Final Four de la Women LEN Trophy, de moment sense seu confirmada, els dies 15 i 16 d'abril.
El que sí que es coneix serà el rival a semifinals, ni més ni menys que el Vouliagmeni grec. L'altra semifinal serà Uralochka (RUS) contra Szentes (HUN).

Us deixem algunes imatges del partit de tornada a Budapest, cedides pel company ATELIER (www.atelierphoto.cat)








Endavant MATARÓ!