15 de març 2018

DISSABTE, TOT EL WATERPOLO A LA JOAN SERRA

Aquest dissabte tenim WP de màxim nivell a la Joan Serra, a la nostra casa.

Arranquem la jornada amb EUROLEAGUE WOMEN, i15 anys més tard, la Joan Serra tornarà a vibrar amb un partit de competició europea, aquesta vegada amb les noies de La Sirena.
La LEN, fent una excepció sobre la seva norma de piscines descobertes en mesos d'hivern, ens permetrà disputar el partit a la nostra Joan Serra.
Una oportunitat excepcional per demostrar a tot el waterpolo europeu com vivim el nostre esport a casa nostra, com fem WP MADE IN MATARÓ!


I el rival no n'és un de qualsevol: el més que conegut Astralpool CN Sabadell, un dels grans aspirants a guanyar l' EuroLeague, i que ens va deixar molt complicada la remuntada per assolir novament la Final4 pel títol.

Però l'equip ho donarà absolutament tot. Les jugadores de La Sirena només pensen en redreçar el seu joc i tornar a mostrar-se competitives al màxim nivell, amb l'objectiu clar de donar tota la guerra imaginable en la Final4 que toqui jugar, on toqui jugar-la. I aquí és on tot l'escalf de l'afició resulta una ajuda impagable!

 I per si no us sembla prou, a les 14:30h arrenquen els nois del QUADIS, i també contra l'Astralpool CN Sabadell. Més waterpolo de màxim nivell, on els nostres jugadors volen seguir aferrant la 4a plaça de la Liga Premaat.Ja ho veieu, una sessió tremenda de waterpolo d'altíssim nivell, sense moure'ns del Centre.

No ho dubteu ni mig segon. Us esperem per donar tot l'escalf del món als nostres esportistes.

Amb vosaltres som més forts. Junts fem el Centre.


Endavant MATARÓ!!