30 de juny 2017

UN JUNY CARREGAT DE MEDALLES

Els equips de formació del Centre han realitzat meritòries participacions als Campionats de Catalunya de les diferents categories.

Abans de St Joan ja obrien la llauna els dos equips Alevins de LaSirena, el masculí i el femení.

L'equip ALEVÍ masculí va finalitzar 3r classificat al torneig mixte, guanyant la medalla de bronze davant l' UE Horta per 4-6.


Per la seva banda, les jugadores de l'ALEVÍ femení van competir en el torneig femení, arribant a la final i només caient amb CE Mediterrani, però aconseguint una merescuda medalla de plata, i també el premi al Fair Play.




Dies més tard va arribar l'hora pels INFANTILS, que després de finalitzar la Lliga Catalana en 3a posició i classificar-se pels Campionats d'Espanya, encarava el Campionat de Catalunya amb aspiracions de pujar al podi. I així ho van fer!
En una gran semifinal davant CN Atlètic-Barceloneta, van guanyar-se el dret a competir per l'or a la final, on esperava el CN Barcelona.
Els jugadors ho van donar tot, però el rival es va mostrar superior, donant poques opcions als nostres esportistes.
Finalment una plata de molt de mèrit, que de ben segur ha d'esperonar-los per preparar els Campionats d'Espanya.



Tot plegat, medalles que endolcen tot l'esforç diari, entrenament rera entrenament, i que han de servir per seguir ambicionant ser millors esportistes dia a dia.

Enhorabona, i endavant MATARÓ!!