13 de des. 2019

ENTRENAMENTS DE NADAL *ACTUALITZACIÓ*

Les Festes s'apropen, i com cada any, el buidatge de la piscina olímpica condicionarà els horaris i espais d'entrenament de la Secció.

El divendres 20 de desembre NO HI HAURÀ ENTRENAMENTS de la Secció.

La resta de dies, la Secció farà els següents horaris:

PILOTA GROGA:
Darrer entrenament de l'any el dijous 19 de desembre, que farem un berenar de germanor.
Tornada a la rutina a partir del dijous 9 de gener.

BENJAMÍ:
El Benjamí "A" participarà a la Christmas Cup u10, els dies 27 i 28 de desembre a la piscina del CN Molins. Aquest grup, només els convocats, tindrà un entrenament preparatori el dilluns 23 de desembre, de 16:00 a 17:00h (CONFIRMAT).
La resta de benjamins que no vagin convocats al torneig retornaran als entrenaments el dimecres 8 de gener, en horari habitual.

ALEVÍ:
La categoria competirà a la Christmas Cup u12, els dies 27, 28  i 29 de desembre a la piscina del CN Sabadell amb equips masculí i femení. Els convocats al Torneig tindran un entrenament preparatori el dilluns 23 de desembre, de 17:00 a 18:00h (CONFIRMAT).
La categoria retornarà als entrenaments el dimecres 8 de gener, en horari habitual.

INFANTIL:
El cap de setmana de 21-22 de desembre competeixen, i no tornaran a entrenar fins el 2 i 3 de gener, en horari de tarda, segurament de 18 a 20h (CONFIRMAT).
Tornada a la rutina a partir del dimarts 7 de gener.

CADET masculí:
Tots els jugadors de la categoria (2004-05) estan convocats al torneig WP CAMP BARCELONA, que es jugarà a les instal·lacions del CN Molins els dies 2, 3 i 4 de gener.
S'ha passat una circular informativa al grup d'entrenament.
El darrer entrenament de l'any serà el dijous 19 de desembre. L'equip CADET "B" masculí competeix el dissabte 21 de desembre.
El dimarts 7 de gener, tornada a la rutina habitual.

JUVENIL masculí:
L'equip participarà al Torneig BWMF de Lloret de Mar, del 27 al 30 de desembre.
El dimarts 7 de gener, tornada a la rutina habitual.
 

TECNIFICACIÓ femenina:
El cap de setmana de 21-22 de desembre competeixen, i no tornaran a entrenar fins el 2 de gener. Horaris per les sessions del 2 al 4 de gener seran enviats directament a les jugadores.


Endavant MATARÓ!!