13 de set. 2020

TORNA LA COMPETICIÓ A LA JOAN SERRA

Aquest proper dimecres dia 16, a les 19h, arrancarem la temporada competitiva de la temporada 2020/21 a la Joan Serra.

El tret de sortida el faran les jugadores del Primer Equip Femení, en partit de la Copa Catalunya. Davant de l'UE Horta.

En el moment atípic en el que ens trobem, la celebració del partit implicarà algunes alteracions en les dinàmiques de la setmana, la més important, l'anul·lació dels entrenaments dels grups de 1a i 2a franja (Benjamins, Alevins i Infantils) del dimecres.

Seguint les directrius imposades per la Federació Catalana en els Protocols d'Actuació per les competicions en Fase de Represa, l'aforament es veurà molt limitat i efectuant un registre d'entrada d'assistents.
Així doncs, l'habitual dinàmica de que els grups que cedien l'espai pels partits es quedaven a veure el partit com a grup, no podrà ser.

Una llàstima que els nostres esportistes no puguin gaudir amb certa normalitat del waterpolo dels nostres primers equips, i més a casa.
Disculpeu les molèsties que tots els protocols de represa puguin ocasionar, però és un moment per ser prudents i prioritzar la salut per davant de tot.

Junts som més forts. I amb l'esforç de tots, ens en sortirem.

 

Endavant MATARÓ!!