23 de set. 2015

FASE FINAL DE COPA CATALUNYA i SUPERCOPA d'ESPANYA

Ara va de bo!

Aquest divendres i dissabte podrem gaudir de la fase final de la Copa Catalunya Femenina a les magnífiques instal·lacions de la Joan Serra, i de la SuperCopa d'Espanya a la Carles Ibars.


Per anar obrint boca, el divendres viurem les semifinals a partir de les 17h.
Les jugadores de La Sirena s'enfrontaran amb el tot poderós CN Sabadell a les 18:30h, amb el passi per la final en joc (dissabte a les 12:45h).

Pels equips de la Secció de la primera franja d'entrenament (de 17:30h a 19:00h), la sessió d'entrenament serà la visualització dels partits, de primeríssim nivell, a les graderies de la Joan Serra. Des d'on, a part de l'aprenentatge a obtenir, podrem donar escalf al nostre equip i empènyer fort per a donar-ho tot. Ja saps que amb tu som més forts.

Els grups de la segona franja (AlevíA, InfB i InfA), en acabat el partit saltaran a l'aigua per a aprofitar la sessió fins a les 20:30h.

La tercera franja no veurà alterats el seu horari ni espais.

Per la seva banda, el QUADIS estarà disputant les semifinals de la SuperCopa d'Espanya (divendres 19:00h), que enguany es jugarà en format de Final6 a la Carles Ibars del CN Sabadell, i on el QUADIS va aconseguir-hi accés en ser Sotscampió de la Copa del Rei.
El rival sortirà dels QF de dijous entre CN Terrassa i CE Mediterrani.
La final es jugarà el dissabte a les 19:00h, on tots desitjem que hi hagi presència mataronina.

Tot plegat ens deixa un cap de setmana carregadet d'activitat esportiva, on cal afegir-hi les 24h Esportives i Socials del Centre entre dissabte i diumenge, amb l'espectacular TNT WP del que rebreu més informació i horaris en breu. No t'ho pots perdre, o t'arrepentiràs.

Vinga doncs, no t'ho pensis gaire i deixa't enamorar una mica més pel nostre WP.

Fes sentir el teu escalf als nostres esportistes.
Recorda que amb Tu som més forts!


Endavant MATARÓ!!