18 de set. 2015

LES 24h ESPORTIVES... REINVENTANT-NOS AMB TNT

Ja les tenim aquí!
Donant el tret de sortida a una nova temporada carregada d'il·lusió i ambició esportiva, arriben les 24h Esportives del Centre Natació Mataró.
Aquest any es duran a terme des del dissabte 26 al diumenge 27 de setembre.

En una clara aposta per reinventar-les i fer-les encara més atractives, enguany des de la Secció hem creat el TNT wp: Total Night Tournament WP.
Un Torneig al llarg de la nit i matinada a la piscina interior, non stop, mixte, però repartit per franjes d'edat, amb cabuda per tothom (mares i pares, Màsters, Veterans, ex-jugadors, aficionats, cracks mundials i llegendes vives del nostre estimat Esport).

Evidentment, el global de les 24h aporta un munt més d'activitats vàries: Zumba, Spinning, inflables, Gimcanes, tennis taula, banyada al mar i sorpreses inesperades.

Hi haurà el tradicional sopar de germanor a la terrassa superior, i la reconfortant xocolatada de matinada amb la banyada al mar.

Al migdia de dissabte, també tindrem la Final de la Copa Catalunya WP femenina.

Per a poder organitzar un esdeveniment de tanta magnitud, necessitem ser una mica rigorosos en les inscripcions, sempre buscant el millor funcionament possible de l'activitat.
**DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: Dimecres 23 de setembre**

L'inscripció a les 24h tindrà un cost de 10€, imprescindible per a participar de qualsevol activitat de la festa, i caldrà formalitzar-la a Informació presentant el DOCUMENT d'INSCRIPCIÓ degudament emplenat i signat.

Esperem poder gaudir novament plegats de la recuperada festa de les 24h, que tantes bones estones ens ha fet passar.

Som'hi doncs, JUNTS fem el Centre!


Endavant MATARÓ!!